Снакс и Чипс

Солети Stickletti 100гр
1.25 лв./бр
Солети Croco 40гр
0.29 лв./бр
Солети Хрус-Хрус 60гр
0.37 лв./бр
Солети Maxi Mix 250гр
3.95 лв./бр
Солети Maxi Mix 100гр
2.09 лв./бр
Солети Stickletti 250гр
2.09 лв./бр
Солети Junior Farm 125гр
1.55 лв./бр
Солети Хрус-Хрус 250гр
1.15 лв./бр