Снакс


55
Снакс Lotto Масло 60гр
0.85 лв./бр
Снакс Lotto Mega Nuts 60гр
1.15 лв./бр
Промоция
Снакс Star Mix Чили 90гр
1.55 1.39 лв./бр
Снакс Lotto фъстък 90гр
1.39 лв./бр
Pom-Bar оригинал 40гр
1.69 лв./бр
Промоция
Снакс Star Mix Пица 90гр
1.55 1.39 лв./бр
Снакс Star Сол 65гр
1.35 лв./бр
Снакс Lotto класик 80гр
1.39 лв./бр
Промоция
Снакс Star Mix Сирене 90гр
1.55 1.39 лв./бр
Pom-Bar Кетчуп 40гр
1.69 лв./бр
Снакс Star Сирене 73гр
1.35 лв./бр
Снакс Star Пица 70гр
1.35 лв./бр
Снакс Lotto пица 75гр
1.39 лв./бр
Хапки Царевин 40 гр
0.95 лв./бр
Снакс Lotto Mega Pops 78гр
1.39 лв./бр
Снакс Bestini Сирене 25гр
0.49 лв./бр