Руски

Промоция
  • Mix & Match
Ирис сметанов 140гр
1.80 лв./бр
Кефир 2% 900гр
2.99 лв./бр
Салата Руска (Оливье)
11.90 лв./кг
Промоция
  • Mix & Match
Бонбони Асорти 29,90лв
29.90 лв./кг
Промоция
  • Mix & Match
  • Ново
Кефир 2% 400гр
1.99 лв./бр
Бонбони Асорти 19,90лв
19.90 лв./кг
Кашкавал Gurmanams 45% 180гр
4.90 лв./бр