Пелмени

  • Ново
  • Ново
  • Ново
  • Ново
Пелмени Уралски 900 гр
10.29 лв./бр
Пелмени Елитни 1 кг
16.50 лв./бр
  • Ново
  • Ново
  • Ново
  • Ново
Варенки с вишни 900 гр
7.69 лв./бр