Месни консерви, Пастет


69
Пастет Гъши Compass 180гр
2.75 лв./бр
Пастет Bona Dea гъши 200гр
1.75 лв./бр
Пастет Апетит, 300гр
3.29 лв./бр
Пастет Гъши Compass 100гр
1.99 лв./бр