Кроасани

  • Ново
Кроасан 7Days Какао 55гр
0.85 лв./бр
Кроасан Chipicao 60гр
0.99 лв./бр
Промоция
Кроасан Belino Череша 80гр
0.79 0.67 лв./бр
Кроасан Chipicao Mini 60гр
0.99 лв./бр
Cream Pita Karuzo Какао 62гр
0.89 лв./бр