Кори за баница и бутер тесто

Тесто Стражица 700 гр
0.85 лв./бр
Тесто Темпора 600гр
1.29 лв./бр
  • Ново
Лаваш Нила 200 гр
2.15 лв./бр
Лаваш Дина 5 бр / 250 гр
2.39 лв./бр
Тесто за пица Bella 400гр
1.25 лв./бр
Бутер тесто Bella 800гр
5.19 лв./бр
Бутер тесто Bella 400гр
2.79 лв./бр
Тесто Фамилия 2х400гр
2.39 лв./бр
  • Ново
Тортила, Poco Loco, 370гр
3.99 лв./бр
Мая за хляб суха 10гр
0.32 лв./бр