Консерви

  • Ново
  • Ново
Грах зелен Deroni 400гр
2.19 лв./бр
Лютеница Селце 580гр
2.09 лв./бр
Червен боб Heinz, 400 гр.
2.79 лв./бр
Нахут Фамилекс 570гр
2.59 лв./бр