Зърнени, семена и бобови

Ленено семе ТИТ 200гр
0.89 лв./бр
Чия Фамилекс 300 гр.
7.19 лв./бр
Киноа 250гр
3.09 лв./бр
Киноа Фамилекс 300 гр
3.85 лв./бр
Ширитаки нудъл 200 гр.
5.69 лв./бр
Белено просо ТИТ 500гр
2.15 лв./бр
Чиа La Garone 300 гр
5.79 лв./бр
Ленено семе био 250гр
2.09 лв./бр
Лимец Фамилекс 300гр
1.85 лв./бр